China Shining Industrial Enterprise (china) Co., Ltd.
product image
Shining Industrial Enterprise (china) Co., Ltd.
Connect with "Shining Industrial Enterprise (china) Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Shining Industrial Enterprise (china) Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

 

 

Het glanzen Industriële Ondernemings (China) Co., Ltd.

Thuis

Shining Industrial Enterprise (china) Co., Ltd. profiel

profiel
Bedrijf Details
Grote Markt Noord-Amerika
Type Business Handelsmaatschappij
Aantal werknemers 11 - 50
Opgericht Jaar 2011
Export pct < 10%
Business Type Trading Company
Country / Region Shanghai, China
Main Products shear machine, press brake, rolling machine, hydraulic press machine, lathe machine
Total Employees 11 - 50 People
Total Annual Revenue US$10 Million - US$50 Million
Year Established 2011
Trademarks(3) P&K, SIECC, EDWARDS PEARSON
Main Markets Domestic Market 17.00% Mid East 13.00% North America 11.00%
Inleiding

SIECC (het Glanzen) legt op de machines van de plaatoplossing meer dan 18 jaar de nadruk. Onze producten, Persrem/Scherende Machine/Rolling Machine/Hydraulische Pers verdelen aan ongeveer 40 landen met inbegrip van de EU, Amerika, Midden-Oosten, Zuiden en Middenazië. SIECC heeft 5000 Vierkante Meter Manufactory geïnvesteerd en 4000 de toonzaal van de Vierkante metertentoonstelling in Jiangsu-Provincie, hebben wij genoeg voorraadmachines onder verschillende reeks om de levertijd te verkorten.

Ons bedrijf houdt op de certificatie van Ce en ISO, is de kwaliteit goed gewaarborgd en ontmoet allerlei met elkaar in verband brengt plaatoplossing zoals het scheren, het buigen, het rollen, ponsen, pers enz.

Onze opbrengscapaciteit leidt op de Machinesgebied van China. De het werk norm wordt strikt geïdentificeerd en gediplomeerd door de Kwaliteitsafdeling van China en internationale vereniging. Wij verdienen groot marktaandeel in binnenlandse en ook internationale markt en als beroemd merk met goede reputatie niet alleen in machinekwaliteit zelf, maar ook in de gemaakte en georiënteerde dienst en mededeling behandeld.

Andere broermerken zijn P&K en SIECCTECH. Zij zijn geboren om de verder geavanceerd technische oplossingseisen te ontmoeten. Wij zijn te weten gekomen, worden de automatische machines wijd gebruikt, zodat zouden wij creatief moeten zijn om zich in deze ontwikkeling uit te breiden en te doordringen. Het het werk principe is met sommige hoge universiteiten of collega's vooraf te vinden om eender welke nieuwe technologie te maken of de ideeën komen waar.

SIECC is ook een groepsbedrijf wie niet alleen nadruk op opbrengst maar ook in de naverkoopdienst is. Wij hebben wetenschappelijke pakketoplossing voor machines op containervervoer, wegvervoer, treinvervoer door veiligheid en rendabele manier gevestigd. Onze machine kan worden gedemonteerd indien nodig om de internationale kosten van de logistiekoplossing te besparen. Assembleer in de koperskant is beschikbaar. SIECC heeft eigen verschepend logistiekbedrijf in Shanghai geïnvesteerd. Meestal zijn de machines groot of Reusachtig, zodat moet de oplossing rendabel zijn om in internationale markt concurrerend te zijn. Dan zal de mededeling direct zijn, kan het rapport naar de kant van de cliënten overbrengen om de machinesituatie in weg of overzees te begrijpen.

Aangezien een rijpe en ontwikkelde entiteit van de de industriegroep, wij ook in wat overzee handel in dienst namen toon, zodat hopen wij onze cliënten ons kunnen daar ontmoeten om face to face te bespreken.

Tussentijd, heten wij om het even welke overzee of binnenlandse agent welkom om met ons samen te werken. Wij hebben sestablished internationaal netwerk voor een betere en op lange termijn samenwerkingsrelatie aangezien de wereld klein wordt, worden wij dicht.

Stem in met uw bezoek!

Geschiedenis

SIECC (het Glanzen) legt op de machines van de plaatoplossing meer dan 18 jaar de nadruk. Andere broermerken zijn P&K en SIECCTECH. Zij zijn geboren om de verder geavanceerd technische oplossingseisen te ontmoeten. Wij zijn te weten gekomen, worden de automatische machines wijd gebruikt, zodat zouden wij creatief moeten zijn om zich in deze ontwikkeling uit te breiden en te doordringen. Het het werk principe is met sommige hoge universiteiten of collega's vooraf te vinden om eender welke nieuwe technologie te maken of de ideeën komen waar. SIECC is ook een groepsbedrijf wie niet alleen nadruk op opbrengst maar ook in de naverkoopdienst is. Wij hebben wetenschappelijke pakketoplossing voor machines op containervervoer, wegvervoer, treinvervoer door veiligheid en rendabele manier gevestigd. Onze machine kan worden gedemonteerd indien nodig om de internationale kosten van de logistiekoplossing te besparen. Assembleer in de koperskant is beschikbaar. SIECC heeft eigen verschepend logistiekbedrijf in Shanghai geïnvesteerd. Meestal zijn de machines groot of Reusachtig, zodat moet de oplossing rendabel zijn om in internationale markt concurrerend te zijn. Dan zal de mededeling direct zijn, kan het rapport naar de kant van de cliënten overbrengen om de machinesituatie in weg of overzees te begrijpen. Aangezien een rijpe en ontwikkelde entiteit van de de industriegroep, wij ook in wat overzee handel in dienst namen toon, zodat hopen wij onze cliënten ons kunnen daar ontmoeten om face to face te bespreken. Tussentijd, heten wij om het even welke overzee of binnenlandse agent welkom om met ons samen te werken. Wij hebben sestablished internationaal netwerk voor een betere en op lange termijn samenwerkingsrelatie aangezien de wereld klein wordt, worden wij dicht. Stem in met uw bezoek!

Dienst

Onze producten, Persrem/Scherende Machine/Rolling Machine/Hydraulische Pers verdelen aan ongeveer 40 landen met inbegrip van de EU, Amerika, Midden-Oosten, Zuiden en Middenazië. SIECC heeft 5000 Vierkante Meter Manufactory geïnvesteerd en 4000 de toonzaal van de Vierkante metertentoonstelling in Jiangsu-Provincie, hebben wij genoeg voorraadmachines onder verschillende reeks om de levertijd te verkorten. Ons bedrijf houdt op de certificatie van Ce en ISO, is de kwaliteit goed gewaarborgd en ontmoet allerlei met elkaar in verband brengt plaatoplossing zoals het scheren, het buigen, het rollen, ponsen, pers enz. Onze opbrengscapaciteit leidt op de Machinesgebied van China. De het werk norm wordt strikt geïdentificeerd en gediplomeerd door de Kwaliteitsafdeling van China en internationale vereniging. Wij verdienen groot marktaandeel in binnenlandse en ook internationale markt en als beroemd merk met goede reputatie niet alleen in machinekwaliteit zelf, maar ook in de gemaakte en georiënteerde dienst en mededeling behandeld.

Ons Team

Wij hebben een team van 11-50 mensen.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.